ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
ΠΕΛΕΚΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 213Β
ΤΗΛ.: 210 64 10 515
admin@clinicalperiodontology.gr


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
Το Περιοδοντολογικό Ιατρείο
 λειτουργεί με ραντεβού
 από Δευτέρα έως και Πέμπτη
από τις 15:00 έως τις 22:00.
Κάθε  Παρασκευή
το Περιοδοντολογικό ιατρείο
 είναι κλειστόΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ TAMEIA
 
Ο περιοδοντολόγος Ευάγγελος Πελεκάνης αποφοίτησε
το έτος 1987 από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή.
Τελείωσε τις προπτυχιακές σπουδές του
στο Τμήμα Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας
του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν. Αθηνών το έτος 1994.  Από το Μάρτιο του 1999 έως το Νοέμβριο του 2000 άσκησε γενική οδοντιατρική, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην Πολεμική Αεροπορία. 'Άσκησε το επάγγελμα στην 114 Πτέρυγα Μάχης και στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρίας, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας και της Σκανδιναβικής Ομοσπονδίας Περιοδοντολογίας.
Είναι επίσης μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Οστεοενσωμάτωσης.
Από το Νοέμβρη του 2000, ασκεί αποκλειστικά Περιοδοντολογία και θεραπευτική με εμφυτεύματα στο ιδιωτικό του ιατρείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 213Β.
Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, με αριθμό μητρώου 8917.


ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Από τον Αύγουστο του 1995 έως το Δεκέμβρη του 1998 παρακολούθησε και τελείωσε το πρόγραμμα μεταπτυχιακής ειδίκευσης στην Περιοδοντολογία, της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Γκέτεμποργκ, Σουηδίας (The Sahlgrenska Academy at the University of Göteborg, Faculty of Odontology)

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλη του 2000.
Ασχολείται αποκλειστικά με τη θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου και την αποκατάσταση (χειρουργική και προσθετική) με τη χρήση οδοντικών εμφυτευμάτων.


Το ιατρείο μας χρησιμοποιεί σύγχρονο και επιστημονικά τεκμηριωμένο εξοπλισμό για τη διάγνωση και τη θεραπεία. Ορισμένα παραδείγματα:

Ψηφιακή ακτινογραφία
Ψηφιακή φωτογραφία
Συνεργασία με ακτινολογικά εργαστήρια για ψηφιακή τομογραφία
Τελευταίας τεχνολογίας τεχνικές (CAD/CAM) για προσθετικές αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα
Χρησιμοποίηση εμφυτευμάτων και υλικών με επιστημονική και βιβλιογραφική τεκμηρίωση τουλάχιστον δεκαετίας και παροχή εγγύησης για τα εμφυτεύματα
Σύγχρονος και ασφαλής χειρουργικός εξοπλισμός
Αποστείρωση νοσοκομειακού επιπέδου σύμφωνα με το στάνταρντ prEN 13060 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πολιτική του ιατρείου είναι η παροχή υψηλού επιπέδου θεραπείας, η οποία βασίζεται πάντα στην επιστημονική τεκμηρίωση από την οδοντιατρική έρευνα. Κάθε θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου ή της θεραπείας με εμφυτεύματα βασίζεται στα τελευταία δεδομένα στο χώρο της Περιοδοντολογίας, όπως αυτά έχουν δημοσιευθεί στα έγκυρα και αναγνωρισμένα διeθνή περιοδικά της ειδικότητας. Επίκεντρο του ιατρείου είναι ο ασθενής μας, η ασφάλειά του και η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματος που τον απασχολεί.

Για το λόγο αυτό, πολλές ώρες και ημέρες δαπανώνται για τη διαρκή επιμόρφωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της Περιοδοντολογίας.
Η συμμετοχή μας σε συνέδρια, συμπόσια και εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα του εξωτερικού είναι δεδομένη, τουλάχιστον ανά τρίμηνο.
Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η θεραπείες που παρέχουμε είναι σύγχρονες, αποτελεσματικές και απολύτως ασφαλείς για τους ασθενείς μας.

Ο περιοδοντόλογος Ευάγγελος Πελεκάνης διατηρεί ιστοσελίδα στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.clinicalperiodontology.gr

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ iatreion.gr
ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΓΥΝΑΙΚΑ
ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
ΥΓΙΗ ΟΥΛΑ, ΥΓΙΗΣ ΚΑΡΔΙΑ
 
 
Web Site: www.clinicalperiodontology.gr
Email: admin@clinicalperiodontology.gr
Πίσω στα αποτελέσματα