ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
ΚΟΦΙΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ 40
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
  ΤΗΛ.: 211 2215099
 ΦΑΧ : 211 2215106

ΚΙΝ.:  6972-911176
cofinacos@yahoo.gr

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17.00 - 21.00
μ.μ.


ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ TAMEIA
 
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 26 Φεβρουαρίου 1968.
Τελείωσα το 6ο Λύκειο Περιστερίου του Νομού Αττικής όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα.
Συνέχισα τις σπουδές μου ως φοιτητής της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο του Τορίνο στη Βόρεια Ιταλία και πήρα το πτυχίο της Ιατρικής από το Πανεπιστή μιο 'La  SAPIENZA' της Ρώμης, έχοντας εκπονήσει τη διπλωματική μου εργασία με τίτλο: 'Ποσοτική ανάλυση του Dna προκαρκινικών βλαβών του τραχήλου της μήτρας' με εισηγητή τον πρόεδρο της ιατρικής σχολής καθηγητή Aldo Vecchione. Εν συνεχεία ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ιταλία, δίνοντας με επιτυχία τις εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος στο Πανεπιστήμιο "Sant'Orsola" στη Μπολόνια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Κλαυσίου Ευρυτανίας και στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου όπου και παρέμεινα συνολικά για 15 μήνες. Συνέχισα ως ειδικευόμενος ιατρός στη χειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου 'Δυτικής Αττικής' με 11μηνη θητεία για το προαπαιτούμενο γενικό τμήμα χειρουργικής για την ειδικότητα της Μαιευτικής - Γυναικολογίας.

Ιατρός της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα 'Ερρίκος Ντυνάν'
Ιατρός στη 'Γενική Κλινική Αθηνών'
Ιατρός Αγώνων στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δυτικής Αττικής
Επίσης, από τον Ιανουάριο του 2002 συνεργάζομαι, ως ιατρός εργασίας,
με την εκδοτική εταιρεία 'Σ. Πατάκης Α.Ε.'.


ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Τον Ιούλιο του 2003 ξεκίνησα την ειδικότητα της Μαιευτικής - Γυναικολογίας στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καβάλας  όπου και την ολοκλήρωσα τον Ιούλιο του 2007. Συμμετείχα με επιτυχία στις εξετάσεις για τη λήψη της ειδικότητας Μαιευτικής - Γυναικολογίας το Σεπτέμβριο του 2007 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.


 ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ

Εκπονώ τη Διδακτορική Διατριβή μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: 'Ορμονική υποκατάσταση και πυκνότητα μαστού' με εισηγητή τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητή Γεώργιο Κρεατσά.Mέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Mέλος της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

ΣΗΜΕΡΑ

Συνεργάζομαι με το μαιευτήριο "Μητέρα" και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε μαιευτικό - γυναικολογικό πρόβλημα σας απασχολεί, κατόπιν συνεννοήσεως.

Ο ιατρός διατηρεί προσωπική σελίδα στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.kofinakos.t35.com
 
 
Email: cofinacos@yahoo.gr
Πίσω στα αποτελέσματα